Філіппінський суп з яловичини з овочами

Філіппінський суп з яловичини, готується до тих пір, поки м’ясо не стане дійсно ніжною. Овочі: картопля, стручкова квасоля, кукурудза і капуста роблять цей простий суп ароматним і смачним.

Інгредієнти

м’ясо яловичини — 500 гр
картопля — 4-6 штук
вода — 8 чашок
цибуля — головка
цибуля зелена — 2 стебла, з білою частиною
масло — для смаження
перець горошок — 10 штук
сіль — за смаком
кукурудза у качані — 1 штука, порізана на частини (за бажанням)
стручкова квасоля — 10 штук
капуста — кілька листя

Як приготувати Філіппінський суп з яловичини з овочами

Ароматний філіппінський суп з яловичини з овочами – одне з блюд «звичайного дня». Звичайно, його можна приготувати з рисом, і додати за смаком перчик чилі. Він ідеально підходить для дощових днів.

Покроковий рецепт

Яловичину ріжемо великими шматками і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності м’яса (час варіння залежить від розмірів шматків м’яса).

У цей час чистимо цибулю, дрібно ріжемо його, викладаємо в сковороду. Додаємо масло і смажимо до напівпрозорості.

У бульйон з м’ясом додаємо мелений перець і солимо.

Чистимо і ріжемо на дольки картоплю. Після чого кладемо його в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до напівготовності картоплі.

Додаємо в суп стручкову квасолю, зрізавши кінчики і кукурудзу, попередньо помивши її і порізавши на великі шматки. Варимо ще 15 хвилин.

Після чого додаємо цибулю з сковороди. Закидаємо крупно порізану зелену цибулю і не крупно порізану капусту. Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися.

Дивіться також:  Картопляний крем-суп з печеною часником і каррі