Рецепт тефтелек незвичайний, відразу скажу. Цікавий тим, що додаються кабачки і томатна паста. У приготуванні простий і недорогий. Приємного апетиту!

Інгредієнти
| м’ясний фарш — 600 гр індичка або куряче філе | |
| кабачок — 2-3 шт | |
| яйця — 2 шт | |
| цибуля — 1 шт | |
| томатна паста — 2 ст. л | |
| панірувальні сухарі — 3 ст. л | |
| сіль — за смаком | |
| базилік — за смаком | 
В Греції дуже люблять овочі і тому в тефтелі теж додають щось овочеве, щоб було посочнее і легше. Так як я не їм червоне м’ясо, а віддаю перевагу курку або індичку, цей рецепт мене дуже порадував тим, що можна використовувати будь-м’ясний фарш.
Покроковий рецепт

Для початку приготування тефтелькою необхідно підготувати всі інгредієнти.

До м’ясного фаршу додати кабачки терті.

Потім додати подрібнену цибулину.

                        
                        
Далі додати панірувальні сухарі, томатну пасту і яйця.

                        
Додати спеції і добре вимісити.

Застелити деко пергаментом і змазати його олією.

Викласти на деко сформовані невеликі тефтелі і помістити в середньо нагріту духовку на 30 хвилин.