Тефтелі в духовці під сиром і помідором

Зазвичай залишається фарш від приготування різних страв. Приготувати це блюдо можна в духовці.

Інгредієнти

фарш — 400 гр
яйце — 1 шт
сіль — за смаком
перець — за смаком
помідор — 1 шт
сир — 50 гр
цибуля — 1 шт
часник — 1 зубчик
зелень — за смаком
кетчуп — 50 гр

Як приготувати Тефтелі в духовці під сиром і помідором

Тефтелі (або невеликі котлетки) приготувати дуже швидко. Підійде для тих, хто дотримується правильного харчування. Можна варіювати кількість інгредієнтів для бажаної кількості готового виробу.

Покроковий рецепт

Покласти фарш в миску. Додати яйце, сіль, перець за смаком. Дрібно порубати часник, зелень і цибулю. Додати до вмісту. Добре перемішати.

Взяти форму для запікання. Покласти фольгу у форму. Зробити з приготованого фаршу кульки. Викласти на приготовану форму фольгою. У цей час можна поставити духовку розігріватися.

Покласти на фашп нарізані часточками помідор. і покласти трохи кетчупу для соковитості.

Покласти сир на приготовані тюфтельки. Налити 100 гр окропу в форму і поставити в духовку на 40 хвилин на 180 градусів. Спробувати на готовність. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Свинина в тесті з овочами у фользі