Грецькі тефтелі з індички з кабачками

Рецепт тефтелек незвичайний, відразу скажу. Цікавий тим, що додаються кабачки і томатна паста. У приготуванні простий і недорогий. Приємного апетиту!

Інгредієнти

м’ясний фарш — 600 гр індичка або куряче філе
кабачок — 2-3 шт
яйця — 2 шт
цибуля — 1 шт
томатна паста — 2 ст. л
панірувальні сухарі — 3 ст. л
сіль — за смаком
базилік — за смаком

Як приготувати Грецькі тефтелі з індички з кабачками

В Греції дуже люблять овочі і тому в тефтелі теж додають щось овочеве, щоб було посочнее і легше. Так як я не їм червоне м’ясо, а віддаю перевагу курку або індичку, цей рецепт мене дуже порадував тим, що можна використовувати будь-м’ясний фарш.

Покроковий рецепт

Для початку приготування тефтелькою необхідно підготувати всі інгредієнти.

До м’ясного фаршу додати кабачки терті.

Потім додати подрібнену цибулину.



Далі додати панірувальні сухарі, томатну пасту і яйця.


Додати спеції і добре вимісити.

Застелити деко пергаментом і змазати його олією.

Викласти на деко сформовані невеликі тефтелі і помістити в середньо нагріту духовку на 30 хвилин.

Дивіться також:  Фрикадельки зі стручковою квасолею і пікантним кабачковым соусом