Салат з копченої грудинкою і персиками під смородиновим соусом

Пропоную приготувати салат, основна страва святкового столу. Дуже смачно, і цілком достатньо, для того, щоб наїстися і залишити місце для десерту

Інгредієнти

Салат (будь-яка на ваш смак) — 1 пучок (або упаковка)
Персики консервовані — 6 шт.
Сир з блакитною цвіллю — 100 р.
Куряча грудка копчена — 1 шт.
Смородиновий соус — 4 ст. л.

Як приготувати Салат з копченої грудинкою і персиками під смородиновим соусом

День Святого Валентина – довгоочікуваний і улюблене свято, незважаючи на те, що не є офіційним. Але багато закохані світу чекають його з нетерпінням, щоб саме в цей день сказати своїм коханим, як вони їх люблять. І звичайно для кожного свята важливо меню. В такий день хочеться виглядати чудово, і тому меню підбирається легке для шлунка і фігури.

Покроковий рецепт

1. Салат добре промити і обсушити паперовим рушником.

2. Курячу грудку нарізати великими скибками.

3. Персики дістати з сиропу нарізати часточками.

4. Сир з блакитною цвіллю нарізати кубиками або шматочками.

5. На тарілку красиво розкласти салатні листя. Якщо листя дуже великі, порвати руками на більш дрібні шматки. На салат по колу розкласти курку.

6. Між шматочками курячого філе розкласти часточки персиків. Хаотично розкидати шматочки сиру.

1. Полити зверху салат смородиновим соусом.

8. Смородиновий соус: смородину (1 кг) промити, просушити і протерти в пюре в комбайні. Потім масу протерти через сито. Додати 200 грам цукру, сіль і перець за смаком. Все проварити десь 20 хвилин. Соус готовий. Я такий соус закриваю влітку, але його можна приготувати і взимку замороженої смородини.

Дивіться також:  Неповторний тандем слабосоленої горбуші і пекінської капусти