Крабовий салат з рисом і кукурудзою

Легкий салат з крабовими паличками можна зробити ситним і поживним, додавши в нього варений рис.

Інгредієнти

палички крабові — 1 упаковка
велика сира морква — 1 шт.
варений рис — 5 ст. л. з гіркою
яйця (варені) — 4 шт.
консервована кукурудза — 1 банку
майонез (або білий йогурт) — 2 — 3 ст. л. для заправки
сіль — за смаком

Як приготувати Крабовий салат з рисом і кукурудзою

Чоловіча, ситна варіація всіма улюбленого салату з крабовими паличками. Додавання рису робить його більш цікавим і поживним, а обсмажена морква додає цікаві, насичені нотки. Страва підходить для щоденного раціону, допоможе прикрасити святковий стіл. Підійде салат і для сімейної вечері.

Покроковий рецепт

1. Збираємо необхідні продукти: відварюємо, моркву і яйця чистимо. Щоб рис став розсипчастим, необхідно прибрати крохмаль. Для цього відварюємо її в дуже великій кількості води, проціджують. Наливаємо свіжої холодної води, промиваємо готовий рис повторно.


2. Моркву крупно шаткуємо на тертці (підійде «корейська» модель), обсмажуємо на сковороді, перекладаємо в салатник.


3. Очищені яйця протираємо на крупній тертці, додаємо до моркви.


4. Висипаємо кукурудзу і промитий рис.

5. Палички розпаковуємо. Якщо заморожений продукт, його можна не розморожувати. Кришимо кубиком, додаємо до салату. Заправляємо готову страву майонезом. Більш дієтичний, але не менш смачний, варіант заправки – білий йогурт.

6. Перемішуємо. Салатик готовий! Можна прикрасити зеленню, кукурудзою, морквою і подавати до столу.

Дивіться також:  Листковий салат з горбушею, рисом та яйцями