Осінь? Запікаємо яблука, гарбуз, овочі…? Ні! Давайте приготуємо фаршировані печериці з сиром і шпинатом! * Рецепт тільки для лінивих ))

Інгредієнти
| печериці — 500 грам | |
| голландський сир — 200 грам | |
| яйце — 1 штука | |
| шпинат — пучок | |
| спеції — за смаком | |
| йогурт без наповнювача — 100 мл | 
                        Як приготувати Фаршировані печериці сиром та шпинатом
                        
                          
                        
                        
                      
                      Проста закуска на будь-яке свято або звана вечеря. Напередодні новорічних свят обов’язково візьміть на озброєння. Для відтворення страви вам знадобиться небагато інгредієнтів.
Покроковий рецепт
1. Печериці очистити і видалити ніжку.
2. Голландський сир натріть на дрібну тертку.
3. Яйце відварити і натріть на дрібній тертці.
4. Шпинат обдайте окропом і дрібно нарубаєте.
5. У блендері змішайте сир, яйце, шпинат і йогурт. Заправте начинку спеціями.
6. Духовку розігрійте до 200 градусів.
7. Начинити капелюшки начинкою і відправити випікатися до готовності.