Куряче філе, запечене у беконі

Куряче філе, запечене в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Куряче філе – або курячої грудки
Бекон – нарізаний
Майонез –
Соєвий соус –
Мелений чорний перець –
Гірчиця діжонська –
Сіль –

Як приготувати Куряче філе, запечене у беконі

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Філе нарізати смужками. У мисці змішати майонез, сіль, перець, соєвий соус, перемішати. Замаринувати м’ясо в соусі на 1-2 години.

Розстелити смужку бекону. На бекон викласти промаринованное м’ясо.

Загорнути рулетиком.

Рулети обмазати гірчицею. Можна за бажанням додати рубаний часник.

Викласти рулети на пергаментний папір або на змащене деко. Запікати близько 40 хвилин при температурі 180 С.

Подавати з гарніром. Приємного апетиту!