Савойська капуста тушкована з яловичиною та рисом

Інгредієнти

Яловичина — 300 г (азп)
Савойська капуста — 1/2 качана
Рис — 1 склянка
Морква — 1 шт.
Ріпчаста цибуля — 1 головка
Болгарський перець — 1 шт. (червоний)
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Рослинне масло — 2-3 ст. л.

Як приготувати савойська капуста Тушкована з яловичиною та рисом

Покроковий рецепт

Всі необхідні інгредієнти…

У сковороді з високими стінками обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору м’ясо яловичини (вже нарізане довгими шматочками), потім додати води і тушкувати 30 хвилин.

Додати дрібно порізану цибулю, обсмажувати 3 хвилини. Додати натерту на крупній тертці моркву і болгарський перець (нарізаний кубиками), обсмажувати 3 хвилини.

У сковороду висипати рис, залити водою, щоб приховувало, посолити поперчити, перемішати і тушкувати до напівготовності (близько 15 хвилин).

Потім додати нашатковану савойську капусту, перемішати, тушкувати ще 10-15 хвилин.

Блюдо готове. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Листковий мус із селери, кабачка, шпинату і моркви