Листковий мус із селери, кабачка, шпинату і моркви

Листковий мус із селери, кабачка, шпинату і моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листковий мус, приготований з самих звичайних овочів, виходить з чудовим смаком. Виглядає таке закусочне блюдо з овочів дуже ефектно, тому його можна включити в святкове меню.

Інгредієнти

кабачки молоді – 300 г
листочки свіжого шпинату – п’ятнадцять штук
мелений мускатний горіх – за смаком
соковита морква – 300 г
куркума – одна щіпка
жирні вершки для збивання – 250 мл
корінь селери – 300 г
чорний перець тонкомолотий – за смаком
сирі яєчні білки – шість штук
тонкомолота сіль кам’яна – за смаком

Як приготувати Листковий мус із селери, кабачка, шпинату і моркви