Річний сніданок із свіжих фруктів, сиру і пудингу

Приготуємо смачний і корисний річний сніданок із свіжих фруктів, сиру і пудингу.

Інгредієнти

молок — 400 мл
цукор — 4 + 2 столові ложки
пудинг — 1 пакетик
сир — 100 грам
сметана — 1 столова ложка
Полуниця — 150 гр
ківі — 2 шт.
горішки — для посипання

Як приготувати Річний сніданок із свіжих фруктів, сиру і пудингу

Приготуємо смачний і корисний річний сніданок із свіжих фруктів, сиру і пудингу.

Покроковий рецепт

Доводимо до кипіння 400 мл. молока. Потім розділяємо рідину на дві рівні частини, одну з яких нам потрібно остудити. Коли молоко почне ледве теплим, виливаємо його в блендер. Додаємо туди 4 столових ложки цукру і один пакетик пудингу. В даному випадку використаний «стандартний» пудинг, без жодних смакових добавок або барвників. Збиваємо масу, щоб не було грудочок.

Другу половину молока знову доводимо до кипіння і вливаємо розведений пудинг. Відразу ж починайте активно помішувати. Практично в одну секунду маса перетворюється з рідкого в дуже густу. Як тільки пудинг густіє, треба зняти посуд з вогню. Трохи остудіть суміш і перекладіть її в блендер.

100 грам сиру, одну столову ложку сметани і дві столові ложки цукру збиваємо блендером в однорідну масу. Суміш повинна бути кремоподібної, як «магазинні» сирні десерти. Потім додаємо сир до пудингу і знову збиваємо блендером до однорідного стану.

Ріжемо на невеликі шматочки два ківі і полуницю. Далі викладаємо фрукти і суміш шарами. Бажано для цього страви вибирати високу посуд. Може підійти креманка, келих, гуртка. На дно кладемо крем, потім шар полуниці і ківі, шар кукурудзяних колечок. Повторюємо черговість: крем, шар полуниці і ківі, шар кукурудзяних колечок. Зверху присипаємо горішками. Відправляємо десерт в холодильник на годину або навіть більше. Подаємо до столу.

Дивіться також:  Шоколадний пудинг з бананами

Цей десерт можна використовувати як легкий сніданок. В такому випадку, при приготуванні, потрібно зменшити кількість цукру наполовину. Якщо у вас немає блендера або кухонного комбайна, скористайтеся звичайним міксером.