Салат «Морський бриз» з крабовим мясом

Салат швидкий і простий у приготуванні. Вживати краще таке блюдо вранці або в обід не частіше двох разів на тиждень.

Інгредієнти

консервований горошок — 150 грам
свіжа морква — 1 штука
маринована морська капуста — 100 грам
кисле яблуко — 1 штука
крабове м’ясо — 50 грам або палички
виноградне масло — 1 столова ложка для заправки

Як приготувати Салат «Морський бриз» з крабовим м’ясом

Це блюдо поєднує в собі насолоду, яку дає морква, кислинку яблука, а виноградне масло додає незвичайний присмак.

Покроковий рецепт


Морква вимити під проточною водою, очистити верхній шар, натерти на крупній тертці в глибоку миску.

Яблуко ретельно вимити. Зрізати шкірку. Натерти на крупну тертку.

До приготовленого додати консервований горошок і морську капусту.

Великими кубиками порізати крабове м’ясо і додати в загальну масу. Заправити все виноградним маслом.

Дивіться також:  Салат Ніжний краб