
Інгредієнти
| Печінка свиняча – 300 г (або яловича) | |
| Яйця курячі – 4 шт. | |
| Зелений горошок – 1 банку (консервований) | |
| Морква – 1 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
| Майонез – | |
| Маслини для прикраси | |
| Помідори черрі – для «грибка» | |
| Зелень – |
Як приготувати Печінковий салат із зеленим горошком
Покроковий рецепт

Печінку промити, нарізати на шматочки, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.

Цибулю почистити, нарізати дрібненько і обсмажити до золотистого кольору на олії.

До цибулі додати 1/ 2 тертої моркви. Смажити 2 хвилини, вимкнути, остудити.

Яйця почистити, порізати кубиками. Печінка теж порізати дрібними кубиками.

Всі інгредієнти змішати в глибокій мисці, додати зелений горошок і майонез, перемішати, за необхідності посолити.

Салат викласти на плоску тарілку у формі їжачка.

Перед – змастити майонезом, вийде мордочка. Все інше обсипати залишилася тертою морквою, вийде шубка.

Ніс і очі зробити з маслин. На «голки наколоти грибок». Прикрасити зеленню. Насолоджуйтесь!
