Рисові кульки з грибами

Час приготування: 25 хвилин

З начинкою можна експериментувати. Замість грибів додати наприклад варені яйця, консерви, сир або обсмажені цибулю і моркву, що подобається…

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Рис — 1 ст.
Сіль — за смаком
Цибуля ріпчаста — 1 невелика головка
Гриби шампіньйони — 1 банка (200 р.)

Як приготувати Рисові кульки з грибами

Рисові кульки з грибами — альтернатива звичайному гарніру.

Покроковий рецепт

1

Рис промити в холодній воді, відварити до готовності.

2

Подрібнюємо цибулю, викладаємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії разом з грибами. Обсмажуємо до золотистого кольору.

3

Остиглий рис укладаємо кружечком на целофановому пакеті. У середину кладемо начинку.

4

Щільно загортаємо рис, надаємо форму кулі.

5

Повинен вийти такий кульку. Розмір можна змінювати за бажанням.

6


Готово! Залишилося укласти на тарілку і прикрасити. Можна їсти так, а можна подавати як гарнір до риби або м’яса.

Дивіться також:  Смажена картопля з грибами