Секрети ідеального пюре

Час приготування: 40 хвилин

Як приготувати ідеальне пюре, уникнути набридливих грудочок? Тут невеликі корисні секрети і хитрощі, які допоможуть початківцям кухарям приготувати ідеальний гарнір.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Картопля — 1 кг
Яєчний жовток — 1 шт.
Вершкове масло — 160 г
Спеції — за смаком

Як приготувати Секрети ідеального пюре

Картопляне пюре — відмінна ідея для гарніру! Універсальне блюдо гармонійно підкреслює смак дієтичних овочевих комбінацій, аромат і текстуру м’ясних і рибних інгредієнтів. З пюре готують основу для ніжних кремових супів, повітряних пирогів… Також картоплю використовують як начинку для домашніх пиріжків і вареників. Які спеції краще використовувати, з допомогою яких продуктів поліпшити смак?

Покроковий рецепт

1

Ретельно промийте плоди під проточною водою, очистіть від шкірки.

2

Вершкове масло наріжте маленькими кубиками.

3

Варіть картоплю 18-25 хвилин. Зрозуміти готовність продукту можна за допомогою звичайної виделки, якщо плоди зісковзнуть з гострих зубчиків, то вони вже готові до інших кулінарним маніпуляцій.

4

Злийте воду, розминайте картоплю в пюре, поступово додаючи вершкове масло (можна замінити продукт молоком).

5

Приправте спеціями (куркумою, коріандром, базиліком, сумішшю паприки і чорного перцю).

6


На заключних етапах додайте яєчні жовтки, ретельно перемішайте.

Дивіться також:  Батон з родзинками