Прекрасна закуска! Просто смажите спаржу, додаєте гриби і прянощі – начинка готова! Все просто)

Інгредієнти
| гриби шиітаке – 200 грам | |
| спаржа – 100 грам | |
| оливкова олія – за смаком | |
| сік лайма чи лимона – за смаком | |
| спеції, сіль – за смаком | |
| кінза – гілочка | |
| часник – 4 зубчики | |
| меленого чилі – 1/2 чайної ложки | |
| зеленої цибулі – кілька пір’я | |
| такос (коржі) – кілька | |
| соус гострий – для сервірування | |
| гуакамоле домашній – 1 чашка |
Такос – це одна з різновидів коржів. Їх можна завжди придбати в продуктовому магазині. У середину кожного з них кладуть різну начинку. Сьогодні ми пропонуємо приготувати такосы з хрусткою спаржею і грибами шиітаке.
Покроковий рецепт
1. Гриби необхідно очистити і добре промити. Після, добре обсушити і відправити смажитися на сковороду. Шиітаке мають невеликий розмір, але краще їх крупно порізати.
2. Спаржу промити, обрізати кінці і приправити спеціями.
3. Викласти спаржу на решітку і готувати протягом 10 хвилин на грилі.
4. Готову спаржу розрізати на частини.
5. Коржі такос просушити на сухій сковороді.
6. Спаржу збризнути соком лайма чи лимона і оливковим маслом. Перемішати спаржу з шиітаке, додати чилі, чавлений часник, зелень, спеції, перемішати.
7. На середину коржа викласти начинку. Додати по ложечці гуакомоле, приправити дрібно рубаним червоним цибулею і соусом. Згорнути корж навпіл і подавати до столу.
