Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке

Прекрасна закуска! Просто смажите спаржу, додаєте гриби і прянощі — начинка готова! Все просто)

Інгредієнти

гриби шиітаке — 200 грам
спаржа — 100 грам
оливкова олія — за смаком
сік лайма чи лимона — за смаком
спеції, сіль — за смаком
кінза — гілочка
часник — 4 зубчики
меленого чилі — 1/2 чайної ложки
зеленої цибулі — кілька пір’я
такос (коржі) — кілька
соус гострий — для сервірування
гуакамоле домашній — 1 чашка

Як приготувати Коржі такос з смаженої спаржею і грибами шиітаке

Такос – це одна з різновидів коржів. Їх можна завжди придбати в продуктовому магазині. У середину кожного з них кладуть різну начинку. Сьогодні ми пропонуємо приготувати такосы з хрусткою спаржею і грибами шиітаке.

Покроковий рецепт

1. Гриби необхідно очистити і добре промити. Після, добре обсушити і відправити смажитися на сковороду. Шиітаке мають невеликий розмір, але краще їх крупно порізати.

2. Спаржу промити, обрізати кінці і приправити спеціями.

3. Викласти спаржу на решітку і готувати протягом 10 хвилин на грилі.

4. Готову спаржу розрізати на частини.

5. Коржі такос просушити на сухій сковороді.

6. Спаржу збризнути соком лайма чи лимона і оливковим маслом. Перемішати спаржу з шиітаке, додати чилі, чавлений часник, зелень, спеції, перемішати.

7. На середину коржа викласти начинку. Додати по ложечці гуакомоле, приправити дрібно рубаним червоним цибулею і соусом. Згорнути корж навпіл і подавати до столу.

Дивіться також:  Такос, з начинкою з грудки і перцю