Курячі крильця по-середземноморськи

Можливо, приготовані сьогодні курячі крильця, займуть місце у вашому меню з серії гості на порозі?

Інгредієнти

Крила курячі — 12
Масло рослинне — 60 гр. для смаження
Прованські трави — 1 ст. л.
Сіль, перець чорний. мелений — за смаком
Майонез — 3 ст. л.
Кетчуп — 3 ст. л.
Часник — 2-3 зубки
Мед — 1 ч. л.
Зелень — кілька гілочок для прикраси

Як приготувати Курячі крильця по-середземноморськи

Швидко в приготуванні, смачно і цілком здатна прикрасити собою навіть святковий стіл. Почастуйте друзів і домочадців не просто смаженими крильцями, а «Курячими крильцями по-середземноморськи». Завдяки смачне соусу, правильно приготовленому основної страви і, звичайно, назвою))), Ви вечеря звичайний, перетворіть на вечерю – незабутній!

Покроковий рецепт

Крила гарненько промиваємо й обсушуємо.

Солимо, перчимо та посипаємо прованськими травками. Залишаємо на 20 хвилин промаринуватися.

Наливаємо в попередньо розігріту сковороду олію, викладаємо крильця і смажимо на сильному вогні з кожного боку до утворення апетитною скоринки. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 5 хвилин.

В цей час готуємо швидко і легко солодко-гострий соус. Для цього перемішаємо кетчуп, майонез, мед. І, додавши до них дрібно порубаний часник, ще раз перемішати. Готово!

Викладаємо крильця на блюдо, прикрашаємо гілочками базиліка (будь-якої іншої зелені). Подаємо з соусом і вашим улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гострі курячі крильця з чилі в соєвому соусі