Курячі крильця, запечені в духовці

.

Інгредієнти

Курячі крила — 16 шт.
Кетчуп — 2 столові ложки
Майонез — 2 столові ложки
Мед — 2 столові ложки
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Панірувальні сухарі — .

Як приготувати Курячі крильця, запечені в духовці

Покроковий рецепт

У мисці змішайте кетчуп, майонез, мед, сіль і перець, додайте курячі крильця, перемішайте. Приберіть миску в холодильник на 4 години або на ніч, попередньо закривши кришкою.

Підготуйте лист, вистеливши його папером для випічки. Панірувальні сухарі викладіть на плоску тарілку. Кожне крильце обваляйте в панірувальних сухарях, після укладаючи його на деко.

Випікайте крила в духовці, розігрітій до 400F (180С) градусів близько 40 хвилин. Як визначити готовність курячих крилець? При проколі крила повинні давати золотистий або прозорий сік. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Горох нут з куркою