Смакота!!!

Інгредієнти
| Полуниця – за смаком | |
| Морозиво (пломбір) | |
| Маскарпоне – 100 г (приблизно) | |
| Какао – або тертий шоколад | |
| Цукор – за смаком |
Як приготувати Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне
М-М-м, шикарний десерт для своїх коханих. Одне точно можу сказати, з’їдається миттєво!
Покроковий рецепт

Збиваємо полуницю з цукром у блендері.

На дно келиха викладає ложку маскарпоне, морозиво потім полуничне збите пюре.

І т. д. чергуємо по черзі.

Зверху прикрашаємо десерт кулькою маскарпоне і солодкої трубочкою. Прикрашаємо ягодою.

Посипаємо десертик какао або тертим гірким шоколадом

Можна відразу ж подавати на стіл. Якщо подавати не відразу, то пломбір в келиху почне танути і змішуватися з сиром та полуницею. І це ще смачніше!!! Приємного апетиту!
