Салат із корейської моркви з горохом

Салат із корейської моркви з горохом, приправлений кінзою, паприкою і кмином — незвичайна, але смачна комбінація.

Інгредієнти

горох нут (сирої) — 1 частина
корейська морква — 2 частини
кінза — кілька гілочок
паприка — за смаком
кмин — за смаком
мигдаль — кілька штук
масло — для заправки салату

Як приготувати Салат із корейської моркви з горохом

Для отримання більш солодкого і цікавого смаку спробуйте додати родзинки, мед і корицю.
Час готування зазначено обліку часу варіння гороху.

Покроковий рецепт

Горох нут замочують на кілька годин, потім відварюють до готовності в злегка підсоленій воді.

Варений горох і корейську моркву змішують в одній чаші і збризкують лимонним соком.

Додають рубану кинзу, за смаком паприку і кмин. Заправляють салат олією. Все добре перемішують. При необхідності солять.

Горішки мигдалю обсмажують на сухій сковороді, подрібнюють і додають в салат.

Для більш насиченого солодкого смаку можна додати родзинки, мед і корицю. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з холодною фунчозой