Ароматна брускетта з філе індички і овочами

Традиційне італійське блюдо — брускетта. Пропонуємо приготувати хрусткий хлібець з перцем, томатами і ніжним м’ясом індички.

Інгредієнти

філе індички — 300 грам
оливкова олія — 2 ст. ложки
соку лимона — 20 мл
спеції — за бажанням
італійські трави — за бажанням
перець солодкий — 1 перець
оцет бальзамічний — за смаком
томатів — 200 грам
часник — за смаком
червоний цибуля — за смаком
багет — 300 грам
зелень — за смаком

Як приготувати Ароматна брускетта з філе індички і овочами

Дивно смачна ароматна брускетта з маринованого філе індички, томату, болгарського перчика. Ідеальне блюдо для вечері.

Покроковий рецепт

1. В окремій ємності збити оливкову олію зі спеціями і соком лимона. Замаринувати філе індички в маринад і залишити на пару годин.

2. Сковороду гриль розігріти і обсмажити курчати. Зверху філе додайте шматочки сиру. Накрийте гриль і готуйте до повного розплавлення.

3. В окремій ємності перемішайте порізані томати, часник і масло. Крупно поріжте цибулю, викладіть на сковорідку обсмажте до рум’яності. Приправте спеціями.

4. Хліб наріжте тонкими шматочками і обсмажте на сковороді гриль.

5. На кожен шматочок викласти порізані шматочки идейки, підсмажені овочі, прикрасьте зеленню і присипте прянощами.

Дивіться також:  Маринований сир фета з зеленим базиліком