Бананові сирники

Легкі, повітряні, ароматні сирники готуються дуже швидко. Для приготування такої страви беріть стиглий банан, щоб він був солодким і ароматним, легко розминався виделкою.

Інгредієнти

Сир 5-9% — 200 гр
Йогурт натуральний — 70 мл
Цукор — 3 ст. л.
Борошно пшеничне — 3 ст. л.
Банан — 1 шт
Рослинна олія — 50 мл

Як приготувати сирники Бананові

Сирники дуже люблять діти. Якщо вам набрид класичний рецепт, рекомендую спробувати бананові сирники. Вони виходять смачними, ароматними. Для приготування потрібно трохи часу і прості продукти, тому з такою стравою впорається будь-яка господиня

Покроковий рецепт

Всі продукти мають бути кімнатної температури.

Розминаємо сир, щоб не було грудок.

Додаємо яйце, вимішуємо до однорідного стану.

Додаємо цукор і банан. Банан добре розминаємо виделкою.

Додаємо йогурт і борошно, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.

Формуємо сирники круглої форми і викладаємо на розігріту сковороду з маслом. Смажимо на повільному вогні.

Обсмажуємо з двох сторін. Виходять ароматні сирники, які подавати до столу можна з йогуртом або сметаною.

Дивіться також:  Бабусині сирники на сковороді