Фарширована картопля, запечена в духовці

Картопля запікається цілої в духовці, потім виймається середина і змішалась з сиром і ковбасою.Рецепт простий в приготуванні, а виходить дуже смачне блюдо.

Інгредієнти

картопля — 4 середні штуки
сир — 150 грам
ковбаса або шинка — 150 грам
яйце — 1 штука
сіль, перець — за смаком
зелень — для прикраси
майонез — за смаком

Як приготувати Фарширована картопля, запечена в духовці

Вам представлений рецепт картоплі, запеченої в духовці з сиром і ковбаскою.

Покроковий рецепт

Беремо велику картоплю добре миємо. Кладемо цілої в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності. У мене була готова через 30 хвилин, але у всіх різна духовка.

Зрізаємо верх, виймаємо середину. Вийти повинно так:

Картоплю, яку вийняли мнемо в пюре. Додаємо нарізану ковбасу і частина потертого сиру, яйце, солимо, перчимо.

Кладемо суміш в човники з картоплі, верх поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром


Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15-20 хвилин. Виймаємо і посипає зеленню.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка, тушкована з овочами