Кава по-карибськи

Кава по-карибськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний і ароматний гарячий кави.

Інгредієнти

Кава мелена – 2 ч. л.
Вода – 1 ст. л.
Ром – 25 мл
Суміш прянощів – 1/2 ч. л.
Мускатний горіх мелений – щіпка

Як приготувати Каву по-карибськи

Кава по-карибськи – це наваристий, інтенсивний і смачний напій з темним ромом. Таку каву підійде для холодного зимового ранку в неділю, коли хочеться зігрітися і не треба нікуди поспішати. Перед додаванням рому, напій потрібно трохи остудити, щоб зберегти алкоголю в напої. Якщо ж ви хочете, щоб кава зберіг тільки аромат і смак рому – додайте його відразу ж після кипіння, тоді алкоголь просто випарується, але подарує приємне зігріваюче відчуття. Ром можна замінити на ромову есенцію, так і на інший вид алкоголю – лікер або віскі. Кава по-карибськи можна подавати з морозивом, збитими вершками і навіть молоком – тоді напій набуває характерну різновид – латте, айріш або ж гляссе.

Покроковий рецепт