Обід або вечерю на швидку руку. Легке блюдо з овочами кус-кусом і курячою грудкою.

Інгредієнти
| Куряча грудка – 200 г | |
| Кус-кус – 1/2 ст. | |
| Молодий Кабачок – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля – 2 шт. | |
| Родзинки – 1 жменя | |
| Перець болгарський – 1 шт. | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Соєвий соус – 20 мл | |
| Приправа каррі – 1 ч. л. | |
| Сіль – 1 г | |
| Вода – 100 мл | |
| Олія – 10 р. |
Приготувати повноцінний обід за 20 хвилин дуже легко якщо є куряча грудка і кус-кус. Варіація на тему плову з індійськими нотками. Спосіб приготування стир-фрай, вогонь великий і продукти постійно перемішуються. Кабачки та моркву в страві повинні залишитися злегка хрусткими і зберегти свою текстуру.
Покроковий рецепт

Родзинки замочити.

Курячу грудку нарізати тонкими смужками і обсмажити в олії на великому вогні, постійно перемішуючи.


Викласти до грудці родзинки, готувати 3 хвилини. Родзинки повинен розпухнути.

Всипати цибулю, обсмажувати 2 хв.

Додати моркву, нарізану соломкою смажити 3 хв.

Наступна черга часнику і соєвого соусу.

Через 3 хвилини додати соломку з кабачків і болгарський перець. Смажити 3 хв.

Посипати блюдо порошком каррі. Обсмажити 2 хв.

Влити воду, прокип’ятити 2 хв і всипати кус-кус.

Перемішати накрити кришкою і зменшити вогонь. Через 3-5 хвилин страва готова.
