Курочка по-королівськи виходить з густою ніжною вершковою підливою.

Інгредієнти
| куряче філе – 3 шт. | |
| цибуля – 2 цибулини | |
| часник – 3 зубчики | |
| вино (біле) – 75 мл | |
| вершки – 125 мл | |
| петрушка – декілька гілочок | |
| оливкова олія – 2 ст. ложки | |
| мелений перець – за смаком |
Як приготувати Курочка по-королівськи, тушкована в вершках і вини
Начебто просто куряче філе, а як можна приготувати його смачно! Курочка по-королівськи виходить з густою ніжною вершковою підливою. Хороша з овочами і будь-яким гарніром.
Покроковий рецепт
Етапи прожарювання страви: промити і підсушити біле м’ясо. Подрібнити на шматочки. Подрібнити цибулю з часником.
На розігрітій оливковій олії підрум’янити цибуля з часником. Додати куряче філе, розмішати і ретельно прожарити. Налити вино і смажити, поки не випарується волога. Посипати борошном, розмішати.
Налити вершки. Перемішуючи, проварювати до загустіння. Поперчити і посолити. Зверху посипати зелень. До м’яса підійдуть овочі, макарони або відварити рис.
