Куряче філе під сирно-овочевий «шубкою»

Час приготування: 35 хвилин

Куряче філе, овочі і сир — смачна комбінація, яка всім припаде до смаку.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Цибуля — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Куряче філе — 200 г
Майонез — 2 ст. л.
Сир плавлений — 100 г
Приправа для курки — 2 г
Зелень сушена — 2 г

Як приготувати Куряче філе під сирно-овочевий «шубкою»

Це улюблений вечеря мого чоловіка. Ніжні шматочки курячого філе, запечені під морквяно-цибулевої «шубкою» і сиром — смачне завершення важкого робочого дня, аромат домашнього затишку і тепла.

Покроковий рецепт

1

Натираємо на тертці невелику моркву, шаткуємо цибулю дрібними кубиками.

2

Обсмажуємо овочі на середньому вогні до золотистого кольору.

3

Відбиваємо шматочки курячого філе.

4

Викладаємо на філе обсмажені овочі. Зверху можна додати трохи майонезу для соковитості. Присипаємо улюбленою приправою, яка відтінятиме смак готової страви.

5


Натираємо сир. Спробуйте варіант з плавленим сиром, це дуже смачно. Можна використовувати і твердий сир, все залежить від ваших уподобань.
Присипаємо наше блюдо натертим сиром, сушеної ароматною зеленню і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів.

6

Запікаємо філе під «шубкою» близько 20-25 хвилин, до готовності. Подати можна з овочевим салатом. Просто, але завжди смачно!
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Вегетаріанський плов з адигейським сиром