Куряча грудка в гірчично-соєвому маринаді під сиром

ніжна і соковита куряча грудка під пікантним гірчично-соєвим маринадом

Інгредієнти

Куряча грудка — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Сир твердий — 110-130 г
Білий йогурт — 5 ст. л.
Гірчиця, соєвий соус — по 5 ст. л.

Як приготувати Куряча грудка в гірчично-соєвому маринаді під сиром

Пікантна куряча грудка з сиром, замаринована в гірчиці з соєвим соусом, готується дуже швидко. Маринад надає страві цікавий смак. З гірчицею куряча грудка не буде сухою, придбає живий, насичений смак. Вона стане улюбленим основним блюдом для всієї сім’ї. Дуже добре поєднується з рисом або картопляним гороховим пюре, овочами, рисовою локшиною або фунчезой. Приємним доповненням до страви можуть стати гриби.

Покроковий рецепт

1. Готуємо інгредієнти курку промиваємо, цибулю очищаємо від лушпиння.

2. Курку нарізаємо на невеликі квадратики, цибулю ріжемо четвертинками. Все складаємо в невелику миску.


3. Додаємо йогурт, соєвий соус, гірчицю. Можна замість натурального йогурту використовувати майонез. Його потрібно менше – 3 ст. л. Перемішуємо, рівномірно розподіляємо маринад з курячих шматочків. Накриваємо, прибираємо в холодильник хвилин на 15, щоб заготовка настоялася і просочилася.

4. Обсмажуємо на сильному вогні близько 15 хвилин, помішуючи.



5. Сир тремо через тертку, посипаємо їм курку. Даємо постояти на плиті ще 5 хвилин, поки сир не розтане.

Дивіться також:  Запечене куряче мясо з ананасами і сиром