Курячі сердечка на грилі

Курячі сердечка на грилі — дивовижно смачні шашлички з курячих сердечок ви зможете з легкістю приготувати навіть вдома, на сковороді, така закуска здатна закрутити голову навіть справжнім гурманам.

Інгредієнти

Курячі сердечка — 700 гр.
Мелений перець — 1 ч. ложка
Каррі — 1 / 2 ч. ложки
Гострий перець чилі — 1 / 2 ч. ложки
Імбир (подрібнити) — 2 ст. ложки
Часник — 5 зубчиків
Соєвий соус — 80 мл
Сік одного лимона — 1 шт
Мед — 2 ч. ложки
Солодка паприка — 1 ч. ложка

Як приготувати Курячі сердечка на грилі

Курячі сердечка на грилі – дивовижно смачні шашлички з курячих сердечок ви зможете з легкістю приготувати навіть вдома, на сковороді, така закуска здатна закрутити голову навіть справжнім гурманам. При цьому сердечка виходять ніжними, м’якими і майже дієтичними, адже в них практично немає жиру. А правильний маринад і легка піджарка роблять їх справжніми ласощами. Готуйте відразу багато, не пошкодуєте. Тим більше приготувати курячі сердечка можна дуже швидко, головне, їх заздалегідь замаринувати.

Відео рецепт

Покроковий рецепт

Курячі сердечка очистити від жиру, і крові, яка може опинитися всередині, зрізати залишки судин.

Ретельно промити в холодній воді.

Приготувати маринад: ретельно змішати соєвий соус, гострий перець чилі, солодку паприку, мелений перець, мед, каррі, лимонний сік ,дрібно порізані часник і імбир.

Залити маринадом підготовлені сердечка і залишити маринуватися на 2 години.

Замочити у воді дерев’яні шпажки для шашличків на 10 хвилин.

Акуратно проткнувши сердечка по центру шпажкою зібрати шашлички.

Змастити сковороду-гриль олією (можна замінити звичайною сковородою) і смажити шашлички на слабкому вогні 20-25 хвилин, кожні 5 хвилин шашлички необхідно перевертати. Курячі сердечка на грилі готові. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою