Страва готується дуже просто і практично без вашої участі ))

Інгредієнти
| Курячі ніжки – близько 1 кг (гомілка) | |
| Часник – 1-2 зубчики | |
| Вино біле сухе – 3-5 ст. л. | |
| Гірчиця – 3 ст. л. | |
| Чебрець – 2 дес.л. | |
| Сіль – за смаком |
Курячі ніжки загортаються у фольгу. Завдяки чому, куряче м’ясо виходить дуже ніжним.
Покроковий рецепт

Приготувати маринад.
У велику глибоку миску вилити вино, додати гірчицю, подрібнений часник, чебрець, сіль. Все перемішати.

Опустити курячі ніжки в маринад, перемішати, поставити на пару годин в холодильник (періодично ніжки перевертати).

Деко застелити великим шматком фольги, викласти на нього мариновані ніжки.

Щільно закрити фольгою. Поставити деко з ніжками в духовку, запікати при температурі 180 С близько 40 хвилин.

Потім деко вийняти, зняти верхній шар фольги і знову поставити в духовку до зарум’янювання ніжок.

Курячі ніжки дуже смачно подавати з часниковими картопляними часточками.
Приємного апетиту!
