Національна вірменська випічка з надзвичайно смачною начинкою.
Інгредієнти
Борошно – 600-800гр. | |
Маргарин – 250 гр. | |
Мацоні – 250 гр. | |
Яйця – 4 шт. | |
Цукор – 400 гр. | |
Олія соняшникова – 50 гр. |
Як приготувати Гата “Вірменська”
Сторінка: 1 2
Гата Вірменська – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Національна вірменська випічка з надзвичайно смачною начинкою.
Борошно – 600-800гр. | |
Маргарин – 250 гр. | |
Мацоні – 250 гр. | |
Яйця – 4 шт. | |
Цукор – 400 гр. | |
Олія соняшникова – 50 гр. |