Рецепт цієї страви привезений з Мумбая. Виходить зовсім не гостре блюдо, хоча прийнято вважати, що індійська кухня – це обов’язкове гостра їжа.

Інгредієнти
| Курячі стегна – 2 шт. | |
| Майонез – 2 столові ложки | |
| Часник – 3-4 зубчики | |
| Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
| Чікен масала – 1 столова ложка | |
| Імбир мелений – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Масло вершкове для смаження – 50 гр. |
Страва не дуже складне в приготування. Інгредієнти для його можна знайти практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегенець.

Часник видавити через землянку.

З стегенець зняти шкіру.

Додати до часнику чорний мелений перець, мелений імбир, чікен масалу, насіння гірчиці.


Додати майонез і сіль, добре перемішати. Маринад готовий.

Замаринувати стегна на 1 годину в маринаді.


Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити стегна з двох сторін, закрити кришкою сковороду і протушкувати стегна близько 20 хвилин.
Стегна готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
