Курячі стегна на сковороді

Рецепт цієї страви привезений з Мумбая. Виходить зовсім не гостре блюдо, хоча прийнято вважати, що індійська кухня — це обов’язкове гостра їжа.

Інгредієнти

Курячі стегна — 2 шт.
Майонез — 2 столові ложки
Часник — 3-4 зубчики
Перець чорний мелений — 0,5 чайної ложки
Чікен масала — 1 столова ложка
Імбир мелений — 1 столова ложка
Насіння гірчиці — 1 столова ложка
Сіль — за смаком
Масло вершкове для смаження — 50 гр.

Як приготувати Курячі стегна на сковороді

Страва не дуже складне в приготування. Інгредієнти для його можна знайти практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегенець.

Часник видавити через землянку.

З стегенець зняти шкіру.

Додати до часнику чорний мелений перець, мелений імбир, чікен масалу, насіння гірчиці.


Додати майонез і сіль, добре перемішати. Маринад готовий.

Замаринувати стегна на 1 годину в маринаді.


Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити стегна з двох сторін, закрити кришкою сковороду і протушкувати стегна близько 20 хвилин.

Стегна готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі відбивні в сухарях, на сковороді