Крем-суп з курки, ситне і не калорійне блюдо.

Інгредієнти
| Куряча гомілка – 2шт | |
| Картопля – 5 шт середнього розміру | |
| Цибуля ріпчаста – 1шт або декілька, якщо цибулини маленького розміру | |
| Морква – 2 шт або одна велика | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Сир – 150-200 гр | |
| Лавровий лист – 1-2 листа за смаком | |
| Сіль, перець, інші спеції за смаком – щіпка в даному рецепті були використані хмелі-сунелі, коріандр, чорний перець, сушена зелень | |
| Рослинне масло – 1/2 їдальні ложки |
Рецепт простий у виконанні. Не віднімає багато часу і сил.
Покроковий рецепт
Крем-суп краще всього готувати на другому бульйоні. Беремо каструлю, заливаємо курячу гомілку водою, доводимо до кипіння. Після закипання, зливаємо воду, моєму каструлю і варимо ще раз, до готовності.


Картоплю і моркву миємо, чистимо й нарізаємо на шматочки середнього розміру. Цибулю і часник дрібно шаткуємо.

На невеликій кількості рослинного масла, обсмажуємо цибулю з часником.
Моркву і картоплю відправляємо в бульйон і варимо до готовності.

Поки овочі варяться, займемося курячої гомілкою. Знімаємо м’ясо з кістки і дрібно ріжемо.


Варені овочі і смажену цибулю подрібнюємо до стану пюре. Змішуємо в каструлі з курячим м’ясом і бульйоном.

Дрібно трьом сир. Висипаємо в каструлю з супом-пюре і розігріваємо, не доводячи до кипіння і, постійно помішуючи.

Крем-суп готовий. За смаком, можна додати сметану і/або свіжу зелень. Приємного апетиту.
