Медове вівсяне печиво з кокосом і бананом

Розігріти духовку до 120 градусів. Коли будете готові ставити печиво в духовку, додати температуру до 190 градусів. Застелити деко пекарський папером і випікати печиво 25 хвилин.

Інгредієнти

Банани — 2 Дуже стиглі
Очищені насіння соняшнику — 1 ст. ложка
Вівсяні пластівці — 130гр
Мед — 3 ст. ложки
Родзинки — Жменя
Кокосова стружка — За смаком

Як приготувати Медове вівсяне печиво з кокосом і бананом

Печиво без цукру, без муки, без яєць! Готувати швидко, а чаювання з таким печивом стане не тільки смачним, але і корисним! Це печиво без зайвих рухів, підходить для тих, хто дотримується Правильне Харчування, для вегетаріанців, а також буде прекрасною корисної насолодою для дітей!

Покроковий рецепт

Банани перемолоти в блендері разом з насінням.

Змішати ложкою масу з вівсяними пластівцями

Додати мед, родзинки, кокосову стружку

Викласти невеликі коржі на відстані один від одного 1,5-2 див. на деко застелений пекарської папером.

Випікати при температурі 190 градусів 25 хвилин.

Після приготування дати печінкою охолонути, потім викласти на блюдо. Приємного чаювання!

Дивіться також:  Просте печиво з пісочного тіста на Новий рік