Бюджетне сирне печиво

Проста в приготуванні солона випічка з найбільш доступних продуктів

Інгредієнти

Плавлений сирок — 2 шт
Яйце куряче — 2 шт
Вершкове масло — 100 г
Борошно — 150-200 г
Сіль — 1 ч. л.
Цукор — 1 ч. л.
Розпушувач — 1 ч. л.
Молоко — 2 ст. л.

Як приготувати Бюджетне сирне печиво

Сир люблять все або майже все! Але його ціна кусається, тому дозволити собі його купити в тих кількостях, в яких хотілося б, може далеко не кожна господиня. Особисто я люблю побалувати свою сім’ю цим симпатичним сирним печивом, приготованим з найдемократичніших продуктів.

Покроковий рецепт

Підготувати продукти. Борошно просіяти, змішати з сіллю, цукром і розпушувачем.

Вершкове масло розтопити і остудити. Сирки натерти на крупній тертці. Додати одне яйце і молоко. Перемішати.

Всипати сухі інгредієнти, замісити м’яке тісто і залишити відпочивати на 5-7 хвилин, так тісто стане більш маслянистим і податливим в обробленні

Відпочиле тісто розкачати в тонкий прямокутний пласт, нарізати його смужками 10 см ширини, кожну скачати уздовж на довгий рулетик, який потім нарізати навскоси шматочками по 2-3 см

Печенюшки викласти на деко ( змащувати його нічим не треба, тісто масляниста і не прилипне) і змастити жовтком ( білок нам не знадобиться). Випікати при 180° протягом приблизно 25 хвилин ( але залежить від вашої духовки) до красивого золотистого кольору.

Їсти печиво можна як гарячим, так і захололим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Закуска з солоного печива з сиром, яйцем і часником