Мексиканська суміш з куркою, запечена в духовці

За рахунок приготування страви в духовій шафі без обсмажування страва виходить не тільки смачним, але і корисним.

Інгредієнти

Мексиканська суміш — 400 гр. мексиканська
Стегенця курячі — 4 шт.
Майонез — 50 гр.
Кетчуп — 50 гр.
Часник — 3 зубчики
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Приправи для курки — за смаком

Як приготувати Мексиканська суміш з куркою, запечена в духовці

Вашій увазі представляється рецепт курячих стегенець в духовці з мексиканської сумішшю. Блюдо виходить легким і не калорійним.

Покроковий рецепт

Моєму курячі стегенця. Для видалення зайвої вологи викладаємо стегенця на паперові рушники. Прибираємо в сторону до моменту приготування соусу

Готуємо соус для стегенець. Беремо глибоку миску і змішуємо в ній майонез з кетчупом, додаємо перетертий часник, сіль (зовсім трохи, так як в майонезі вона вже є), перець і за бажанням можна додати (будь-яку, яка у вас є) приправу для курки.

Змащуємо стегенця соусом і відправляємо в холодильник маринуватися на годину-півтора.

Після того як стегенця промариновались викладаємо їх у форму для випікання, а по краях і по центру викладаємо заморожену мексиканську суміш, яку можна злегка посолити.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів на півтори години. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Паста з вершковим соусом з додаванням курячого філе і грибів