Оселедець з яйцем на тостах

Легка холодна закуска, яка завжди користується популярністю.

Інгредієнти

Хліб чорний — у мене з насінням
Рослинна олія — за смаком
Листя салату — 6
Жовток курячий — варений
Часник — за смаком
Майонез — за смаком
Оселедець — 6
Петрушка — за смаком

Як приготувати Оселедець з яйцем на тостах

Хрусткий хліб, свіжий салат і найніжніша слабосолона оселедець…ммм…
Пробуйте!

Покроковий рецепт

Багет чорного хліба нарізати на шматочки, обсмажити на олії до золотистої скоринки. Коли хліб охолоне, на кожен тост викласти по листку салату.

Жовток яйця і часник (кількість за смаком) натерти на дрібній тертці. Додати трохи майонезу, перемішати. Яєчну масу за допомогою чайної ложки або кондитерського шприца викласти на край тосту.

Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки. Викласти рибу на тости. Прикрасити листям петрушки. Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат з квасолею та рибною консервою