Овочевий салат з варених баклажанів, свіжих помідорів і зелені

Інгредієнти
| Баклажани – 3 шт. | |
| Помідори – 3 шт. | |
| Зелень (кріп і петрушка) – 50 гр. | |
| Оливкова олія – 3 ст. л. | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з баклажанів, помідорів і зелені
Дуже простий овочевий салат з серпневих овочів – баклажанів та помідорів – максимум смаку і користі
Покроковий рецепт

Баклажани відварити в підсоленій воді до готовності десь 20 хвилин. Остудити і нарізати смужками.

Остудити і нарізати смужками.

Помідори помити, обсушити і нарізати кубиками. Додати до баклажанів.

Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати.

Додати до інших овочів. Заправити оливковою олією і посолити. Перемішати.
