Свинина, тушкована з грибами і картоплею на сковороді

Свинину можна приготувати по-різному. Ми загасили її на сковороді разом з печерицями і картоплею.

Інгредієнти

Свинина — 300 гр
Печериці свіжі — 200 гр
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Картопля — 5-6 шт.
Масло рослинне — 50 мл
Сіль — за смаком
Спеції — за смаком
Зелень — 2-3 вет.

Як приготувати Свинина, тушкована з грибами і картоплею на сковороді

Для приготування смачного і ситного страви нам знадобиться м’якоть свинини, свіжі гриби – печериці, картопляні бульби. Процес гасіння не відніме у вас багато часу, а готову страву вийде апетитним. Таку страву можна запропонувати для обідньої трапези. Отже, приступаємо.

Покроковий рецепт

Свинину (використовується м’якоть) промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо на обробну дошку, нарізаємо брусочками. Прогріваємо в сковороді олію, потім у нього викладаємо м’ясну нарізку. Обсмажуємо шматочки свинини протягом 5-7 хвилин.

Гриби промиваємо, очищаємо цибулю. Нарізаємо печериці тонкими пластинками, цибулю – півкільцями. Додаємо подрібнені інгредієнти до підсмажених шматочків м’яса.

Обсмажуємо їх разом близько 7-10 хвилин.

За цей час картоплю очистимо й наріжемо його півкільцями. Викладаємо картоплю на сковороду до інгредієнтів.

Приправляємо компоненти страви спеціями і сіллю за смаком. Заливаємо кип’яченою водою.

Тушкуємо свинину з грибами і картоплею до готовності всіх інгредієнтів. Часто перемішувати не потрібно, щоб картопля не розвалився. Достатньо пару разів. В кінці готування можна урізноманітнити склад страви подрібненою свіжою зеленню.

Приємної вам трапези!

Дивіться також:  Рис з мясом і овочами