Ароматний суп з рисом

Розсольник, приготований за цим рецептом, можливо стане вашим улюбленим супчиком. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі.

Інгредієнти

М’ясо (свинина) — 300 грам
Картопля — 5-6 штук
Огірки мариновані — 4 штуки
Морква — 1 штука
Цибуля ріпчаста — 1 штука
Часник — 3 зубчики
Олія — Для смаження
Масло вершкове — 50 грам
Томатна паста — 3 ст. ложки
Зелень — За смаком
Сіль, перець, спеції — За смаком

Як приготувати Ароматний суп з рисом

Розсольник, всіма улюблений суп в нашій родині. Готую я його виключно з рисом і маринованими, а не солоними огірочками. Смак і аромат виходить непередаваний. Тому, запасаємося гарним настроєм і приступаємо до приготування!

Пропорції продуктів я взяла на каструлю 4 літри. Удачі у приготуванні! І не бійтеся експериментувати, дайте волю своїм фантазіям)

Покроковий рецепт

Підготуємо необхідні інгредієнти. Усе ретельно намити, за необхідності почистити.

М’ясо миємо і ставимо варитися. Воду можна відразу ж підсолити.

Картоплю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Заливаємо водою і поки відставляємо в сторону.

Морква терем на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками і відправляємо на сковорідку. Робимо зажарку до золотистого кольору.

Огірочки також натираємо на крупній тертці і додаємо до засмажки тільки половину. Залишилися покладемо просто в кінці варіння. Тушкуємо 5-7 хвилин.

До тушкованої маси додаємо томатну пасту і продовжуємо тушкувати 5 хвилин. У цей момент можна додати засмажку трохи перцю, якщо ви його любите. Зажарка готова.

М’ясо зварилося, його розбираємо. Проціджуємо бульйон і відправляємо м’ясо назад в каструлю.

Висипаємо В каструлю картоплю.

Рис промити і слідом за картоплею в каструлю. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.


Тепер укладаємо в каструлю зажарку і залишилися огірки. Пробуємо і доводимо до смаку солі і спеції.

Дивіться також:  Розсольник на зиму з перловою крупою


Часник пропускаємо через часникодавку, перемішуємо з вершковим маслом і зеленню. Готову суміш також кладемо в каструлю. І довариваем 5 хвилин. Відразу відчуєте такий аромат, що захочеться швидше спробувати одержаний розсольник.

Розливаємо по тарілочках і насолоджуємося) Приємного апетиту.!