Баклажани з сиром і помідорами з духовки

Ця закуска дуже популярна в Італії.

Інгредієнти

Баклажан — .
Помідори — .
Сир .
Базилік — .
Сіль — .
Мелений чорний перець — .
Оливкова олія (рослинна) для смаження

Як приготувати Баклажани з сиром і помідорами з духовки

Не складне блюдо на столі виглядає на всі 100 балів!

Покроковий рецепт

Баклажани нарізати кружальцями. У глибокій мисці в підсоленій воді поставити вимочуватися на 30 хвилин.

Підготувати помідори. Помити і нарізати кружечками (нарізати уздовж помідора, щоб потім не витікав сік). Сир натерти на дрібній тертці.

Обсмажити кожен гурток вимоченого баклажани на олії з обох боків до золотистого кольору.

На деко постелити пергаментний папір. На неї викласти смажені баклажани. Посолити, поперчити. Присипати сиром.

На сир викласти гурток помідора.

І знову присипати сиром. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.

Викласти на велике блюдо і прикрасити базиліком. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечений лосось з перцем, сиром і вершками