Безглютенові панкейкі з ягодами

Інгредієнти для приготування панкейків можна варіювати і заміняти, як сподобається вам.

Інгредієнти

Борошно із зеленої гречки — 100 гр.
Рослинна молоко (можна замінити на звичайний) — 150 мл
Яйце — 1 шт.
Какао — 2 ст. л
Кориця — 1/2 ч. л.
Ягоди( полуниця,ожина) — 5-8 шт.
Сода — 1/3 ч. л.
Сироп топінамбура — 3 ст. л.
Кокосове масло — 1 ч. л.

Як приготувати Безглютенові панкейкі з ягодами

В даний час все більш популярною стає тема здоров’я!
Це блюдо підійде , як людям у яких алергія на глютен, так і тим хто стежить за своїм організмом і дотримується правильного харчування!

Смак цих панкейків нічим не поступається класичній американській версії. Це дуже смачне блюдо можна приготувати на сніданок, доповнивши його ягодами, сиропом,урбечем або використовувати топпінг на ваш вибір. Буде дуже ситно і смачно, а головне, швидко і корисно! Запевняю вас, даний варіант приготування панкейків не залишить байдужим нікого з вашої родини!

Покроковий рецепт

Виливаємо молоко в ємність (попередньо діставши його з холодильника, щоб воно було кімнатної температури).

Поступово, просіваючи через сито, додаємо борошно і ретельно перемішуємо вінчиком (щоб не утворилося грудок).

Далі додаємо яйце, какао і корицю. Все ретельно перемішуємо. Так само можна додати 1 ст. л. сиропу топінамбура для солодощі смаку.

В останню чергу додаємо соду, гашену теплою водою, перемішуємо. Тісто повинне вийти рідкуватим і тягучим ( щось середнє між тестом на млинці і оладки)

На розпечену сковороду додаємо кокосову олію і смажимо приблизно по 1-2 хвилині на кожній стороні. Ідеально подавати з ягодами і сиропом! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Млинцевий тортик з яблуками і згущеним кремом