Мішечки з млинців з яловичим фаршем і грибами

Основні інгредієнти: яйце, молоко, борошно, гриби, фарш яловичий (можна будь-який), сир плавлений, сир косичка (можна замінити зеленим цибулею, щоб зав’язувати мішечки).

Інгредієнти

Молоко — 2 склянки
Яйце — 1 шт.
Борошно — 1 склянка
Окріп — 1/2 склянки
Олія соняшникова — 1 ст. л.
Сіль, приправи — за смаком
Фарш яловичий — 300 р.
Гриби (будь-які) — 300 р.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Сир плавлений — 1 шт.
Сир «косичка» — За кількістю млинців відриваємо

Як приготувати Мішечки з млинців з яловичим фаршем і грибами

Відмінна ситна і смачна закуска! Виглядає на столі красиво і незвично. Начинку можна робити будь-які, солодкі і не солодкі: з м’ясом, грибами, яблуками або будь-які за вашим смаком. В рецепті фарш яловичий, але можна взяти інший, менш калорійний або по вашому смаку. Рецепт хоч і не складний, але вимагає деякого часу і трохи вправності. Млинці за цим рецептом виходять відразу, без «перших млинців грудкою».

Покроковий рецепт





Змішуємо яйце, молоко, трохи солі, борошно. Потім додаємо окріп, перемішуючи, поки вливаємо його. Потім масло.



На сковороді обсмажуємо фарш, подрібнені гриби, цибулю. Додаємо приправи і сіль за смаком. В кінці додаємо сир.



Випікаємо млинці, змащуємо маслом. Викладаємо начинку на середину млинця.




Загортаємо, зав’язуємо сиром кіскою, або зеленою цибулею, попередньо ошпаренным окропом. Подаємо гарячими.

Дивіться також:  Ажурні млинці на сніданок