Часникова булочка з овочами і сирним сиром

Булочка з ароматом часнику і набором овочів — здоровий перекус

Інгредієнти

капуста — жменя
очищені великі часточки часнику — 1 зубчик
свіжа булочка — 1 т
будь-які спеції для овочевих страв — за смаком
сирний сир — 30 г
зелень — за смаком
невеликий свіжий огірок — кілька колечок

Як приготувати Часникова булочка з овочами і сирним сиром

Ароматний сендвіч з овочевим салатом і огірками ідеально підійдуть як ситної закуски до святкового столу або до перекусу.

Інгредієнти:

– капуста (одна штука);

– очищені зубчики часнику великі (дві штуки);

– свіжа булочка;

– будь-які спеції для овочевих страв (за смаком);

– сирний сир (34 м);

– салату Айсберг, зелень;

– невеликий свіжий огірок (одна штука).

Покроковий рецепт

Булочку розрізати навпіл, натерти часником, потім змастити сирним сиром. Присипати спеціями.

Почистити моркву і натерти її дрібно. Салат айсберг порвати руками, капусту дрібненько нашаткувати. Огірок порізати кільцями.

Викласти на булочку терту моркву, капусту, траву, айсберг і огірочок.

Накрити «кришкою» булочки, змащеній так само сирним сиром. Подавати до столу.

Дивіться також:  Закуска з баклажанів з сиром