Язик яловичий відварний

Час приготування: 3 ч. 5 хв.

Дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
Язик яловичий — 1 шт. (2,5 кг)
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Морква — 1 шт.
Часник — 3 зубчики
Гвоздика — 3 бутончики
Лавровий лист — 2-3 листочка
Сіль — за смаком
Перець чорний мелений — за смаком

Як приготувати Язик яловичий відварний

Дуже ніжне і дієтичне блюдо. Підходить практично до будь-якого гарніру.

Покроковий рецепт

1


Підготувати всі інгредієнти. Перед варінням мова промити холодною водою.

2

Поставити варити на півтори години, потім злити воду і промити мову. Поставити варити ще на півтори години з підготовленими овочами. Додати сіль і спеції.

3

З готового мови зняти шкіру. Вона легко знімається з добре звареного мови.

4

Порізати на порції і подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Борщ холодний