Дріжджове тісто для хрусткого хліба в хлібопечі

смачний, хрусткий, свіжий хліб можна подавати до столу.

Інгредієнти

Вода — 200 мл
Борошно — 700 гр.
Сіль — 5 гр.
Цукор — 15 гр.
Дріжджі — 5 гр.
Приправа — за смаком
Вершкове масло — 10 гр.

Як приготувати Дріжджове тісто для хрусткого хліба в хлібопечі

Хлібопічка незамінна в господарстві, вона буде для вас паличкою виручалочкою. І головне це дуже просто, адже техніка все робить за вас. Вам варто лише додати всі інгредієнти в ємність, а вона замісить м’яке тісто, дасть йому час настоятися, спече до готовності.

Покроковий рецепт

Готуємо всі інгредієнти

Спочатку в ємність додамо теплу воду, після насипаємо сіль і цукор.

Далі потрібно додати просіяне борошно.

Додаємо дріжджі і вершкове масло.

На печі встановлюємо режим «класичний хліб» натискаємо на пуск.

Стежимо, щоб вийшов грудку крутився посередині ємності.

А так само дивимося яке тісто, при необхідності зовсім трошки додаємо води.

Після відкривати піч не варто, це може вплинути на підняття тесту.

Після цього робити нічого не треба хліб печеться.

При готовності хліба викладаємо його на тарілку або дошку, в перші пів години не накриваємо його рушником і не загортаємо в мішок. Щоб хліб залишився хрустким і смачним.
Хліб готовий до вживання, приємного апетиту!

Дивіться також:  Тісто на мінеральній воді для вареників