Енчіладас з куркою і зеленим горошком

Енчіладас з куркою і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Енчіладас — традиційне блюдо мексиканської кухні.

Інгредієнти

Коржі – 6 шт. (для енчіладас або буріто)
Куряче філе – 3 шт.
Зелений горошок – 100 г
Помідори – 4-5 шт.
Кетчуп – 3-5 ст. л. (гострого)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 2-3 зубчики
Авокадо – 1 шт.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Спеції – за смаком
Зелень – за смаком
Сир – 50 г
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Енчіладас з куркою і зеленим горошком