За цим рецептом грудки виходять соковитими, з хрусткою скоринкою, під сирною шапкою. Я думаю, ваші домочадці залишаться в захваті.
Інгредієнти
Курячі грудки — 4-5 шт | |
Цибуля ріпчаста — 1 велика головка | |
Сир — 200 г У мене був «Російський» | |
Борошно — 2-3 ст. л. | |
Сіль — за смаком | |
Перець чорний мелений — за смаком | |
Масло рослинне — 2 ст. л. для смаження |
Хочу поділитися простим рецептом приготування курячих грудок. Особисто у мене, курячі грудки постійно залишаються і згодом, я не знаю, що з них приготувати, так як в результаті страви з них виходять сухуватими.
Покроковий рецепт
Курячі грудки помити, нарізати дуже маленькими кубиками. Лук очистити, помити і нарізати маленькими кубиками, додати до грудкам. Посолити, поперчити. Додати борошно, перемішати. Виходить фарш з нарізаних грудок.
Сир натерти на дрібній тертці.
Сковороду змастити рослинним маслом і викладати ложкою фарш з грудок. Обсмажити котлети на слабкому вогні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Готові гарячі котлети посипати сиром, давши йому розплавиться і подавати. Приємного апетиту!